ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου μαθητή

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου μαθητή

Ενημερώθηκαν οι οικείοι του για τον τραγικό του χαμό.

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που το βράδυ του Σαββάτου 25/2 στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αλεξίου, 17 χρόνων από τη Λάρνακα.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.40 το βράδυ, όταν λεωφορείο που οδηγούσε 56χρονος από τη Λάρνακα, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με κατεύθυνση από τα φώτα της ΑΔΕ Λάρνακας, προς τον Κυκλικό Κόμβο του Λιμανιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 17χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Προβαίνουμε στην δημοσιοποίηση του ονόματος του θύματος κατόπιν ενημέρωσης των οικείων του για τον θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΟ: Δυστύχημα στη Λάρνακα με θύμα 17χρονο μαθητή – Έπεσε πάνω σε λεωφορείο

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE