Φωτιά σε δύο οχήματα στην Επαρχία Πάφου

Φωτιά σε δύο οχήματα στην Επαρχία Πάφου

​Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία της Επαρχίας Πάφου για την κατάσβεση δύο πυρκαγιών σε οχήματα, το ένα στην περιοχή Παναγιά και το δεύτερο στην Πενταλιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 07:30 το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε μήνυμα για πρόκληση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο όχημα στην κοινότητα της Παναγιάς.

​Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο μπροστινό αριστερό φανάρι.

Εξάλλου στις 08:45 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ότι διπλοκάμπινο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στο κύριο δρόμο της Πενταλιάς. 

Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι εξετάσεις της ηλεκτρομηχανολογικής και της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατέδειξαν ότι η φωτιά στο διπλοκάμπινο όχημα προκλήθηκε κακόβουλα.

Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες φέρεται να περιέλουσαν το όχημα με εύφλεκτη ύλη. 

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE