Ηχηρό «βέτο» σε Λιλλήκα για Προεδρικές έθεσαν πρωτοκλασάτα στελέχη της Συμμαχίας

Ηχηρό «βέτο» σε Λιλλήκα για Προεδρικές έθεσαν πρωτοκλασάτα στελέχη της Συμμαχίας

Εσωκομματικό «βέτο» στην υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα για τις Προεδρικές εκλογές του ’18, έθεσαν κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η υποψηφιότητα του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών έχει τεθεί πλέον επίσημα στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Συγκεκριμένα σε συνεδρία της Πολιτικής Συγκλήτου το περασμένο Σάββατο (18/2), ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Στέλιος Αμερικάνος, ο αντιπρόεδρος Σίμος Αγγελίδης, ο επαρχιακός Γραμματέας της Συμμαχίας στη Λάρνακα Μιχαλάκης Μάλλας και ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Μυλωνάς διαφώνησαν με την πρόθεση Λιλλήκα να κατέλθει στην κούρσα των Προεδρικών.

Τα εν λόγω στελέχη φέρεται να διαφωνούν και με το όποιο φλερτ επιχειρείται να αναπτυχθεί με το ΑΚΕΛ καθώς θεωρούν ότι ο ενδιάμεσος πρέπει να κατέλθει με δικό του υποψήφιο στις εκλογές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Συμμαχία δεν υπάρχει συμμαχία για τις Προεδρικές και ενδεχόμενη υποβολή υποψηφιότητας από τον κ. Λιλλήκα αναμένεται να φέρει φουρτούνες στο κόμμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE