Παρανόησαν οι «καλαμαράδες» φίλαθλοι με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ! Αποθεωτικά τα σχόλια στο facebook – «Δείξατε και πάλι Ελληνική ψυχή»

Παρανόησαν οι «καλαμαράδες» φίλαθλοι με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ! Αποθεωτικά τα σχόλια στο facebook – «Δείξατε και πάλι Ελληνική ψυχή»

Την αποθέωση γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ από Ελλαδίτες φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ιστορική πρόκριση του στους «16» του Europa League.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που συνεχάρη τον ΑΠΟΕΛ στον επίσημο του λογαριασμό στο facebook δεν ήταν Κύπριοι αλλά «καλαμαράδες» όλων των ομάδων.

Ολυμπιακοί, Παναθηναικοί, ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες και Λαρισαίοι παρανόησαν με τον Θρύλο της Κύπρου γράφοντας αποθεωτικά σχόλια για την Κυπριακή ομάδα.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της Κύπρου και σε ευρωπαϊκούς αγώνες έχει ένθερμους υποστηριχτές και από ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε τα διθυραμβικά σχόλια:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE