Γιατί χρειάστηκε να παρηγορήσει τον αγαπημένο της η Φουρέϊρα; Tί συμβάινει στον Μποτία;

Γιατί χρειάστηκε να  παρηγορήσει τον αγαπημένο της η Φουρέϊρα; Tί συμβάινει στον Μποτία;

Το καυτό ζευγάρι Ελένη Φουρέϊρα και Αλμπέρτο Μποτία διανύουν την άνοιξη μαζί ζώντας τον μαγευτικό τους έρωτα και περνώντας μαζί όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν. Πέραν της μαγείας που τους κατακλύζει υπάρχουν και τα δυσάρεστα στην σχέση, που στην προκειμένη περίπτωση η Φουρέϊρα, φαίνεται να είναι καλή σύντροφος και συμπονετική.

Σύμφωνα με άρθρο στo « Hello» η αγαπημένη και λατρεμένη μας τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα πιθανότατα θα παρηγορούσε τον αγαπημένο της γιατί αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον α γώνα ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Πειραιά έχασε με 1-0.

Μπορεί να μην το έχει παραδεχτεί, αλλά ο έρωτας στα μάτια της την έχει προδώσει.

Παρόλο που δεν είναι πολύ καιρό μαζί, φαίνονται τρισευτυχισμένοι σε επιλεκτικές  δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE