Ομόλογα ύψους €9,05 εκατομμυρίων για φυσικά πρόσωπα εξέδωσε το ΥΠΟΙΚ

Ομόλογα ύψους €9,05 εκατομμυρίων για φυσικά πρόσωπα εξέδωσε το ΥΠΟΙΚ

Στα €9,05 εκατομμύρια ανήλθε η έκδοση της τρίτης σειράς των εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, ανακοίνωσε την παρασκευή το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΓΔΔΧ).

Η ζήτηση ήταν σχεδόν διπλάσια, αφού λήφθηκαν 86 αιτήσεις για συνολικό ποσό €9.057.100, ενώ η έκδοση ήταν μέχρι €5 εκατ.

«Όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν αφορούσαν αιτήσεις ντόπιων επενδυτών. Οι αξίες των αιτήσεων κυμαίνονταν από €5.000 μέχρι €2.500.000. Όλες οι αιτήσεις έγιναν αποδεκτές», αναφέρει το ΓΔΔΧ.

Τα ομόλογα αυτά φέρουν κλιμακωτό επιτόκιο το οποίο κυμαίνεται από 2,5% τους πρώτους 24 μήνες και φτάνει μέχρι και 3,25% εάν διακρατηθεί πέραν των 60 μηνών μέχρι και 72 μήνες.

Το ΓΔΔΧ ανακοίνωσε ότι η 4η Σειρά των εξαετών ομολόγων θα εκδοθεί στις 3 Απριλίου με περίοδο με περίοδο κατάθεσης των αιτήσεων από την 1η μέχρι την 20η Μαρτίου 2017.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE