Αναπάντεχος χωρισμός για πρόσωπο της Κυπριακής τηλεόρασης; Περιμέναμε τον γάμο όμως ήρθε η ρήξη γράφουν

Αναπάντεχος χωρισμός για πρόσωπο της Κυπριακής τηλεόρασης; Περιμέναμε τον γάμο όμως ήρθε η ρήξη γράφουν

Εδώ και 1,5 χρόνο διατηρούσε δεσμό με το πανέμορφο μοντέλο και όλοι περιμέναμε πως αργά ή γρήγορα θ ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η απόσταση όμως έφερε τον χωρισμό, γεγονός που ίσως χαροποιήσει τις θαυμάστριες του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον κριτή που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στην Κυπριακή τηλεόραση με το ρόλο του στο Star Κύπρος και ο οποίος βρέθηκε πολλές φορές στα «πρωτοσέλιδα» των Κυπριακών ΜΜΕ από τις δηλώσεις του.

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο σχέσης, το ζευγάρι, που για σχεδόν έξι μήνες έκρυβε τη σχέση του, αλλά στη συνέχεια έκανε κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις, αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς, όπως ανέφερε στο Happy Day η Ελένη Τσολάκη.

«Η Όλγα έλειπε αρκετό χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη. Είχα μάθει πριν από καιρό ότι το ζευγάρι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο και έμαθα χθες ότι ο χωρισμός φαίνεται να είναι οριστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σύμφωνα με την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» δεν επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Πάει Ισραήλ ο ΠτΔ: Θα δει Νετανιάχου και οικογένειες ομήρων της Χαμάς - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει την Κυριακή, 4 Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ και ακολούθως στη Ραμάλα, για επαφές με την ανώτατη πολιτική ηγεσία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, στο πλαίσιο μονοήμερης επίσκεψης εργασίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE