«Βυθίστηκε», «κόλλησε», «υπέκυψε», οι τίτλοι του ισπανικού Τύπου για την ήττα της Αθλέτικ από το ΑΠΟΕΛ

«Βυθίστηκε», «κόλλησε», «υπέκυψε», οι τίτλοι του ισπανικού Τύπου για την ήττα της Αθλέτικ από το ΑΠΟΕΛ

Η Αθλέτικ “βυθίστηκε”, “κόλλησε”, “υπέκυψε”, στη Λευκωσία. Με αυτά τα ρήματα στους τίτλους υποδέχθηκε ο ισπανικός Τύπος τη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και συνάμα ταπεινωτικό της ισπανικής Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τον θρίαμβο των γαλαζοκιτρίνων φιλοξενούν στα πρωτοσέλιδα τους κάποιες ελληνικές αθλητικές εφημερίδες και σε μεγαλύτερη έκταση οι ελληνικές ιστοσελίδες.

Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ισπανίας η Marca, στην ηλεκτρονική της έκδοση Marca.com έχει τίτλο στην είδηση του χθεσινού αγώνα “Η Αθλέτικ βυθίστηκε στη Λευκωσία”. Η εφημερίδα AS στην έντυπη της έκδοση γράφει κάτω από το σκορ 2-0, ότι “Η Αθλέτικ κόλλησε στην Κύπρο”, και συμπληρώνει πως η ομάδα φαινόμενο του πρώτου εξαμήνου Αθλέτικ, βυθίζεται στο 2ο . Η Mundodeportivo φιλοξενεί την είδηση υπό τον τίτλο “Τα λιοντάρια υπέκυψαν απότομα στην Κύπρο”.

Στην Ελλάδα, η έντυπη εφημερίδα GOAL News γράφει στο πρωτοσέλιδο της “Τρέλα στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ απέκλεισε την Μπιλμπάο”. Η METROSPORT της Θεσσαλονίκης στο πρωτοσέλιδο γράφει για “Επική πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ: 2-0 την Αθλέτικ”. Επίσης, η εφημερίδα Arena Press γράφει: “Οι Κύπριοι 2-0 την Μπιλμπάο”

Οσον αφορά τις κυριότερες ελληνικές ιστοσελίδες, το CONTRA.gr γράφει ότι “οι Σωτηρίου και Γιαννιώτας έγραψαν ιστορία καθώς με τα γκολ τους έστειλαν το ΑΠΟΕΛ στους "16" του Europa League εις βάρος της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε.

Η ιστοσελίδα Sport-fm.gr φιλοξενεί άρθρο κάτω από τον τίτλο “ΕΠΟΣ ΑΠΟΕΛ: Τέζαρε Μπιλμπάο και Βαλβέρδε και πέταξε στους «16»”. Τέλος η ιστοσελίδα sentragoal.gr γράφει το θέμα υπό τον τίτλο “O AΠΟΕΛ ταπείνωσε την Μπιλμπάο. Πανάξια στους “16” του Europa League”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE