ΤΣΕΡΙΟΥ: Κτύπησε θανάσιμα 38χρονη μάνα που διασταύρωνε με το παιδί της, έχοντας 107μg αλκοόλης, αλλά δεν παραδέχεται

ΤΣΕΡΙΟΥ: Κτύπησε θανάσιμα 38χρονη μάνα που διασταύρωνε με το παιδί της, έχοντας 107μg αλκοόλης, αλλά δεν παραδέχεται

Στις 3 Μαρτίου στη Λευκωσία αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης του 75χρονου που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για τον θάνατο της Στυλιάνας Παπαγεωργίου.

Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2015 όταν η 38χρονη μητέρα διασταύρωνε την λεωφόρο Τσερίου με τον 6χρονο γιο της και παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 75χρονος. Η άτυχη μητέρα που πρόλαβε να σπρώξει το παιδί της σώζοντάς του τη ζωή, απεβίωσε στο χειρουργείο λίγες ώρες αργότερα.

Ο ηλικιωμένος διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρρεια οινοπνευματώδους ουσίας. Μετά από έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί διαπιστώθηκε ότι είχε ποσοστό 107 μιλιγκράμ αλκοόλης στον οργανισμό του αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο (65mg το τελικό δέιγμα).

Ο 75χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης αλλά και για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Στην ακρόαση της υπόθεσης στις 13 Σεπτεμβρίου του 2016, ο 75χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες, ενώ η δικάσιμος που είχε οριστεί για τις 13 Δεκεμβρίου του 2016 αναβλήθηκε.

Το νέο... δικαστικό ραντεβού δόθηκε για τις 3 Μαρτίου, οπότε και θα κληθούν να καταθέσουν δυο μάρτυρες.

Φάνης Μακρίδης


ΤΣΕΡΙΟΥ: Μητέρα πέθανε όταν κτυπήθηκε από αυτοκίνητο καθώς διασταύρωνε με το παιδί της – Δυο χρόνια κι ακόμα…

ΤΣΕΡΙΟΥ: Δικάζεται ο οδηγός που με 105μg αλκοόλης κτύπησε θανάσιμα μητέρα ενώ διασταύρωνε με το παιδί της – «Άκουσα ένα ‘ττακ’ στο αυτοκίνητο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE