Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ήταν 11 Φεβρουαρίου του 2015 όταν η 38χρονη μητέρα διασταύρωνε την λεωφόρο Τσερίου με τον 6χρονο γιο της και παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 75χρονος. Η άτυχη μητέρα που πρόλαβε να σπρώξει το παιδί της σώζοντάς του τη ζωή, απεβίωσε στο χειρουργείο λίγες ώρες αργότερα.
Ο ηλικιωμένος διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρρεια οινοπνευματώδους ουσίας. Μετά από έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί διαπιστώθηκε ότι είχε ποσοστό 107 μιλιγκράμ αλκοόλης στον οργανισμό του αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο (65mg το τελικό δέιγμα).
Ο 75χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης αλλά και για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ.
Στην ακρόαση της υπόθεσης στις 13 Σεπτεμβρίου του 2016, ο 75χρονος δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες, ενώ η δικάσιμος που είχε οριστεί για τις 13 Δεκεμβρίου του 2016 αναβλήθηκε.
Το νέο... δικαστικό ραντεβού δόθηκε για τις 3 Μαρτίου, οπότε και θα κληθούν να καταθέσουν δυο μάρτυρες.
Φάνης Μακρίδης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις