Συνταξιούχος πυροβόλησε Δικηγόρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνταξιούχος πυροβόλησε Δικηγόρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα πυροβολισμού έπεσε πριν από λίγο ένας άνδρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Θύμα πυροβολισμού έπεσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στις ( 23/2), στη Θεσσαλονίκη, άντρας ηλικίας 40-45 ετών, σε γραφείο στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, τον άντρα, ο οποίος είναι δικηγόρος, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα 70χρονος, για λόγους που προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να του παρασχεθούν ο πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

news.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE