Σύλληψη της Ελένης Θεοχάρους ζητά το Αζερμπαϊτζάν – Έστειλε αίτημα στην Interpol για διεθνές ένταλμα σύλληψής της

Σύλληψη της Ελένης Θεοχάρους ζητά το Αζερμπαϊτζάν – Έστειλε αίτημα στην Interpol για διεθνές ένταλμα σύλληψής της

Να συλληφθεί η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους ζητά από την Interpol το Αζερμπαϊτζάν.

Αίτημα στην Interpol για διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους, απέστειλε η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν.

Το Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται πως η κυρία Θεοχάρους εισήλθε παράνομα στο έδαφος της χώρας.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν απέστειλε αίτημα στην Interpol για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για την Ελένη Θεοχάρους

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης, Γιάννης Σελινόπουλος, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η αντίδραση προήλθε μετά από επίσκεψη της κυρίας Θεοχάρους στην περιοχή Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE