Η «θεά» Αφροδίτη τραγουδά στο Μπρουσκο! Δεν πάει το μυαλό σας ποιας ηθοποιού είναι κόρη;

Η «θεά» Αφροδίτη τραγουδά στο Μπρουσκο! Δεν πάει το μυαλό σας ποιας ηθοποιού είναι κόρη;

Υποδύεται την πλανόδια μουσικό και αν την δείτε προσεκτικά θα καταλάβετε πόσο πολύ μοιάζει στην πρωταγωνίστρια της σειράς.

Ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα δούμε στο Μπρούσκο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1/3.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων που έγιναν στην Αθήνα, θα δούμε την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη – Μαρία Λιάντου, η οποία ασχολείται με την μουσική και αποδεικνύεται ταλαντούχα στο δικό της χώρο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο επεισόδιο που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 θα ακούσουμε την νεαρή τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται για τις σπουδές της στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE