ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του κτύπησαν την πόρτα όμως όταν άνοιξε ήταν αργά! Έβγαλαν πιστόλι, του έδεσαν τα χέρια και τον λήστεψαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του κτύπησαν την πόρτα όμως όταν άνοιξε ήταν αργά! Έβγαλαν πιστόλι, του έδεσαν τα χέρια και τον λήστεψαν

Απίστευτη ληστεία διαπραχθεί την Τρίτη 21/02 το βραδύ σε διαμέρισμα στη Λευκωσίας

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 46χρονο, ότι γύρω στις 10.30 μ.μ. την Τρίτη 21/02 το βράδυ ενώ βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στο διαμέρισμα στη Λευκωσία, δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα του πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες αφού χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος και τους άνοιξε ο 46χρονος, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ υπό την απειλή πιστολιού, του έδεσαν τα χέρια.

Στη συνέχεια οι δράστες αφού έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1,700 ευρώ, δύο κάμερες και δύο κινητά τηλέφωνα, έφυγαν από το διαμέρισμα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ ακολούθως, ο 46χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

                 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE