ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονη «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο - Αφήνει ορφανά τα δύο της κοριτσάκια – Είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονη «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο - Αφήνει ορφανά τα δύο της κοριτσάκια – Είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι

Tραγωδία για οικογένεια 35χρονης κατοίκου Πάφου. Το απόγευμα της Τρίτης 21/2 πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ύστερα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η 35χρονη  στις 6/2 υποβλήθηκε σε επέμβαση σμίκρυνσης στο στομάχι, ενώ στη συνέχεια παρουσίασε προβλήματα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί ξανά στις 15 Φεβρουαρίου.

Μετά και το δεύτερο χειρουργείο  και πάλι δημιουργήθηκαν επιπλοκές με αποτέλεσμα εσπευσμένα να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου γύρω στις 15:00 της Τρίτης 21/2 άφησε την τελευταία της πνοή.

Η οικογένεια μέσω δικηγόρου απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας την υπόθεση με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να εξετάζουν ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας.

Την Τετάρτη 22/2 θα διενεργηθεί νεκροψία επί της σoρού της άτυχης γυναίκας με τους οικείους της να διορίζουν και ανεξάρτητο ιατροδικαστή, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Η 35χρονη ήταν μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας, 9 και 10 ετών

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE