ΠΑΦΟΣ: Έκαναν γυαλιά καρφιά καταστήματα στο κέντρο – Τρεις νεαρούς «πρόδωσαν» οι κάμερες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν γυαλιά καρφιά καταστήματα στο κέντρο – Τρεις νεαρούς «πρόδωσαν» οι κάμερες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλώνιζαν στο κέντρο της Πάφου, αλλά τους πρόδωσε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής 19/2 βάνδαλοι «αλώνιζαν» στο κέντρο της Πάφου.

Εκμεταλλευόμενοι τον, σχεδόν, ανύπαρκτο φωτισμό του χώρου, λόγω έργων, οι δράστες ξερίζωσαν δέντρα στην περιοχή και έσπασαν τζάμια καταστημάτων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 19/2, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι έκοψαν δενδρύλλια που φυτεύτηκαν στην περιοχή στο πλαίσιο ανάπλασης και αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου της Πάφου. 

Στις 05:00 το πρωί της ίδιας μέρας, οι δράστες έσπασαν τζάμια καταστημάτων στην περιοχή.

Κατόπιν μελέτης του υλικού των κλειστών συστημάτων παρακολούθησης των υποστατικών, εμφανίζονται τρεις νεαροί να προβαίνουν στους εν λόγω βανδαλισμούς.

Οι νεαροί, εικάζεται, να είναι θαμώνες παρακείμενου κέντρου αναψυχής στο κέντρο της Πάφου. 

Οι φωτογραφίες, που δίνει στη δημοσιότητα το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών είναι ενδεικτικές της ζημιάς που προκλήθηκαν στα εν λόγω υποστατικά. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE