Το σήμα των Γκρίζων Λύκων έκανε ο Γιλντιρίμ ενώπιον του κόμματός του

Το σήμα των Γκρίζων Λύκων έκανε ο Γιλντιρίμ ενώπιον του κόμματός του

Το σήμα των Γκρίζων Λύκων έκανε με τα χέρια του ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, κατά τη ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του την ώρα που ακούστηκε σύνθημα από εθνικιστές στην αίθουσα.

“Οι εθνικιστές και πατριώτες αδελφοί μου είπαν ‘πρώτα η πατρίδα, πρώτα το έθνος και προχωρήσαμε μαζί’”, ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Το κόμμα του Τούρκου Πρωθυπουργού ΑΚΡ μαζί με το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στηρίζουν το προεδρικό σύστημα και λένε μαζί ‘ναι’ στο δημοψήφισμα.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.