Διευθυντής Επιχειρήσεων της VTS έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία, σύμφωνα με τον Γιάννο Λακκοτρύπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διευθυντής Επιχειρήσεων της VTS έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία, σύμφωνα  με τον Γιάννο Λακκοτρύπη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο CEO της εταιρείας VTS Vasiliko, Γιάννος Λακκοτρύπης, καταγγέλλει δημοσίως ότι κάτοικος χωριού της Σολέας έκλεψε πετρέλαιο από την εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμά του στο facebook προβάλλει τους ακόλουθους ισχυρισμούς: «Θα ήθελα να διαβιβάσει τους θερμούς μου χαιρετισμούς στον συγχωριανό του, και τέως Διευθυντή Επιχειρήσεων της εταιρείας μας, που συνελήφθη επ αυτοφώρω από την αστυνομία να κλέβει πετρέλαιο της εταιρείας.

Φυσικά απολύθηκε κι έζησε αυτός καλά στην Κοράκου κι εμείς πολύ καλύτερα στην εταιρεία μας. Του ταιριάζει απόλυτα η γνωστή παροιμία, "Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάν"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Γενικό Εισαγγελέα υπόθεση για Γ. Λακκοτρύπη – Από το λιμεναρχείο Βασιλικού βρέθηκε CEO στην VTS Vasiliko

Γ. Λακκοτρύπης για υπόθεση με VTS που εξετάζει ο Γ. Εισαγγελέας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE