ΙΝΔΙΑ: Καθηγήτρια ανάγκασε μαθήτρια να βγάλει τα ρούχα της γιατί δεν έκανε τις εργασίες της

ΙΝΔΙΑ: Καθηγήτρια ανάγκασε μαθήτρια να βγάλει τα ρούχα της γιατί δεν έκανε τις εργασίες της

Η τιμωρία του άτυχου κοριτσιού, που δεν έκανε τις εργασίες του, ήταν να γυμνωθεί μπροστά στους συμμαθητές του.

Καθηγήτρια ανάγκασε μαθήτρια να αφαιρέσει τα ρούχα της επειδή δεν έκανε τα μαθήματά της.

Το περιστατικό αυτό  διαδραματίστηκε σε ιδιωτικό σχολείο στην Ινδία το πρόλαβε ο αδερφός της 14χρονης στους γονείς τους.

Παράξενο φαίνεται να είναι το γεγονός στην Ινδία, αφού το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε και σε άλλο σχολείο. 

Όταν μία άλλη καθηγήτρια, ανάγκασε 15 μαθήτριες να αιφρέσουν τα ρούχα τους και να βγουν στο προαύλιο του σχολείου για δύο ώρες. 

Στην συνέχεια τις ανάγκασε να περπατούν για 2 ώρες και τις βιντεοσκοπούσε με την απειλή ότι αν δεν ξανακάνουν τα μαθήματά τους θα το δημοσιοποιούσε. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE