Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό

Χανιά: Νεκρή η γυναίκα που είχε πέσει σε γκρεμό

Έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια πεζοπορίας.

Νεκρή μεταφέρθηκε το απόγευμα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χανίων μια 62χρόνη γυναίκα που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της, όταν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι Ε4 μεταξύ των περιοχών Κακό Καστέλι και Φανάρι έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε γκρεμό.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σημείο με παρέα τριών ακόμα ατόμων που όταν αντιλήφθησαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής για τη διάσωσή της ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου που εντόπισε τη γυναίκα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE