ΠΩΜΟΣ: Όσα κατέγραψε η κάμερα στο ψαροντούφεκο του 31χρονου Γιάγκου – «Κτύπησε» ορφό στα 22μ

ΠΩΜΟΣ: Όσα κατέγραψε η κάμερα στο ψαροντούφεκο του 31χρονου Γιάγκου – «Κτύπησε» ορφό στα 22μ

Τα όσα κατέγραψε η κάμερα που βρισκόταν στο δεύτερο ψαροντούφεκο του 31χρονου Ανδρέα Γιάγκου ελέγξαν οι αστυνομικοί που βρίσκονται στον Πωμό για τον εντοπισμού του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο των ερευνών, επεξεργάστηκαν τα δεδομένα που κατέγραψε η κάμερα του 31χρονου δύτη, Ανδρέα Γιάγκου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 31χρονος δύτης βρισκόταν σε βάθος 22 μέτρων όταν με το ψαροτούφεκο του «κτύπησε» μεγάλο ψάρι το οποίο όπως μας αναφέρθηκε ήταν σε βραχώδη περιοχή.

Στην κάμερα καταγράφεται και δεύτερη προσπάθεια του Γιάγκου να «κτυπήσει» το ψάρι, αυτή την φορά το πετυχαίνει όμως το ψάρι αντιστέκεται και αρχίζει να τον παρασέρνει.

Εκεί φαίνεται πως ο Ανδρέας αφήνει το ψαροτούφεκο από τα χέρια του. Υπενθυμίζουμε πως το βάθος που βρισκόταν εκείνη την στιγμή ήταν στα 22 μέτρα.

Πρόκειται για ορφό 50-60 εκατοστών και βάρους περίπου 4 κιλών. Η κάμερα καταγραφεί τις κινήσεις του δύτη με το ψαροτούφεκο του και όχι τον ίδιο ενώ σε κάποια στιγμή φαίνονται σε πλάνο τα πέδιλα του.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής του Πωμού, η θαλάσσια περιοχή είναι βραχώδεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να εντοπιστεί ο 31χρονος αγνοούμενος δύτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου δύτη – Άφαντος πέραν των 24 ωρών

ΠΩΜΟΣ: Νέα εξέλιξη για τον 31χρονο δύτη Ανδρέα Γιάγκου – Εντοπίστηκε και το δεύτερο ψαροντούφεκο

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του αγνοούμενου δύτη – Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών- Τι δηλώνει φίλος του που συμμετέχει στις έρευνες

ΠΑΦΟΣ-ΕΞΕΛΙΞΗ: Bρέθηκε το ψαροντούφεκο και η σημαδούρα ασφαλείας του 31χρονου δύτη - Εντατικές οι έρευνες

Ώρες αγωνίας: Επιχείρηση για εντοπισμού του 31χρονου Λεμεσιανού δύτη – Δεν έχει δώσει σημεία ζωής

ΠΑΦΟΣ: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 31χρονου ψαρά από τη Λεμεσό

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΠΑΦΟΣ: Αγνοείται 30χρονος ψαροντουφεκάς

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE