Φοβερό θανατηφόρο στην κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός 39χρονος δικηγόρος – Αφήνει πίσω του δύο ορφανά

Φοβερό θανατηφόρο στην κατεχόμενη Κερύνεια: Νεκρός 39χρονος δικηγόρος – Αφήνει πίσω του δύο ορφανά

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18/2 στον αυτοκινητόδρομο Κερύνειας-Λευκωσίας με θύμα 39χρονο Τουρκοκύπριο δικηγόρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος στο 16-17ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου λόγω υψηλής ταχύτητας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή πορεία.

Από το δυστύχημα ο 39χρονος δικηγόρος  Ακάν Γκουργκάν, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στα κατεχόμενα πέθανε ακαριαία. Από τις εξετάσεις της λεγόμενης Αστυνομίας των κατεχομένων φαίνεται πως το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να χάσει τη ζωή του.

Gürkan son yolculuğuna uğurlanıyor

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Τ/κ κοινότητα ενώ όπως αναφέρεται στον Τ/κ τύπο ο 39χρονος αφήνει πίσω του δύο ορφανά.

Trafiğe bir can daha

Trafiğe bir can daha

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.