Αυτά είναι: «Φορτωμένοι» 500ευρά πήγαν να δουν την Νέα Σαλαμίνα δύο «κακο(ε)μίρηδες»

Αυτά είναι: «Φορτωμένοι» 500ευρά πήγαν να δουν την Νέα Σαλαμίνα δύο  «κακο(ε)μίρηδες»

Η Νέα Σαλαμίνα είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη για την οικονομική της επιβίωση. Το προσφυγικό σωματείο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο παλεύει με «νύχια και με δόντια» να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Φαίνεται όπως πως έχει φίλαθλους…..εμίρηδες. Δυο κύριοι λοιπόν εμφανίστηκαν στο «Αμμόχωστος» φορτωμένοι 500ευρα και έβαλαν τα αποκριάτικα τους.

Βλέπετε έρχονται καρναβάλια και έτσι μπορούν και οι…. κακομοίρηδες  να μετατραπούν σε…εμίρηδες

  Δείτε εδώ τις φωτογραφίες 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE