Αυτά είναι: «Φορτωμένοι» 500ευρά πήγαν να δουν την Νέα Σαλαμίνα δύο «κακο(ε)μίρηδες»

Αυτά είναι: «Φορτωμένοι» 500ευρά πήγαν να δουν την Νέα Σαλαμίνα δύο  «κακο(ε)μίρηδες»

Η Νέα Σαλαμίνα είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη για την οικονομική της επιβίωση. Το προσφυγικό σωματείο από την κατεχόμενη Αμμόχωστο παλεύει με «νύχια και με δόντια» να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Φαίνεται όπως πως έχει φίλαθλους…..εμίρηδες. Δυο κύριοι λοιπόν εμφανίστηκαν στο «Αμμόχωστος» φορτωμένοι 500ευρα και έβαλαν τα αποκριάτικα τους.

Βλέπετε έρχονται καρναβάλια και έτσι μπορούν και οι…. κακομοίρηδες  να μετατραπούν σε…εμίρηδες

  Δείτε εδώ τις φωτογραφίες 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE