Δεν έχει ξαναγίνει! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΕΖ-ΕΡΜΗΣ

Δεν έχει ξαναγίνει! Διαβάστε πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο ΑΕΖ-ΕΡΜΗΣ

Ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετά γκολ παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 18/2 στην όμορφη Πάφο, εκεί όπου «ξενιτεύτηκε» η ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου για να αγωνίζεται.

Η μικρή ομάδα από μια μεγάλη περιοχή της Λεμεσού στην περσινή χρονιά «μάζευε» σε κάθε αγώνα περισσότερα από 500 άτομα ωστόσο στη φετινή σεζόν η απόσταση την αφήνει να αγωνίζεται ουτε καν μεταξύ συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Παύλο Καδη που έχει την ευθύνη της μετάδοσης του παιχνιδιού από την CytaVision στον αγώνα ΑΕΖ-Ερμής κόπηκαν μόλις….δύο εισιτήρια.

Ναι καλά διαβάσατε, 2 εισιτήρια αν και στο γήπεδο υπάρχουν όπως είπε καμιά 30αρια άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE