Σε εξέλιξη οι επαφές του Προέδρου Αναστασιάδη για το λιμάνι Λεμεσού

Σε εξέλιξη οι επαφές του Προέδρου Αναστασιάδη για το λιμάνι Λεμεσού

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου 18/02 στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, η σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι Λεμεσού.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης και ο ΓΔ του Υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης, μέλη του ΔΣ της Αρχής Λιμένων και ο Αναπληρωτής Λιμενάρχης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου Λιμενεργατών, του Συνδέσμου Εκτελωνιστών και η Διεύθυνση της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων, Εurogate.

Κατά τις 11.00, έχει προγραμματισθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Διοικητήριο Λεμεσού, με την προσωρινή Επιτροπή των μεταφορέων.

Απο ΚΥΠΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Eurogate και μεταφορείς - Ελπίδα να βρεθεί λύση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE