«Για να συγκινήσεις τον αναγνώστη, πρέπει να κλάψεις εσύ δέκα φορές για να κλάψει εκείνος μία». Η δοκιμασία του ποιητή Μόντη που έχασε όλη του την οικογένεια, αλλά στάθηκε όρθιος και έγινε η «Φωνή της Κύπρου»

«Για να συγκινήσεις τον αναγνώστη, πρέπει να κλάψεις εσύ δέκα φορές για να κλάψει εκείνος μία». Η δοκιμασία του ποιητή Μόντη που έχασε όλη του την οικογένεια, αλλά στάθηκε όρθιος και έγινε η «Φωνή της Κύπρου»

Ο Κώστας Μόντης, ήταν γνωστός για τον αυτοσαρκασμό του.

Πέρα από την ποιητική του ευφυία και τη λογοτεχνική του τέχνη, ο μεγάλος ποιητής του 20ου αιώνα, ήξερε να χειρίζεται τον λόγο με σοβαροφάνεια αλλά και με χιούμορ. Στα 18 του, άφηνε σημειώματα στον εαυτό του με φωτογραφίες γράφοντας «Στον εαυτό μου για να θυμάται καμιά φορά, ποιας φάτσας ήτανε σαν τελείωνε το Γυμνάσιο». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE