Βροχές και παγετός τις επόμενες μέρες - Στους μείον δυο η θερμοκρασία

Βροχές και παγετός τις επόμενες μέρες - Στους μείον δυο η θερμοκρασία

Bροχές και κρύο μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής 17/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

 Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους μείον 2 στα ψηλότερα ορεινά. 

Στα ορεινά, ημιορεινά αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σάββατο 18/2 αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα εμφανίζονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα δυτικά, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. 

Την Κυριακή 19/2 θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα 20/2 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Την Τρίτη 21/2 παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Δευτέρα, ενώ την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Σοκ και ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην Ανάγεια και όχι μόνο, η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου Αντώνη Κουρρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη θάλασσα του Κιτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE