ΤΖΟΚΕΡ: Εξαφανισμένος ο υπερτυχερός Λεμεσιανός - Ακόμα να πάει να εισπράξει τα εκατομμύρια του

ΤΖΟΚΕΡ: Εξαφανισμένος ο υπερτυχερός Λεμεσιανός - Ακόμα να πάει να εισπράξει τα εκατομμύρια του

Αξέχαστη θα μείνει η Τσικνοπέμπτη για έναν μεγάλο υπερτυχερό στη Λεμεσό, ο οποίος κέρδισε στη χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ 16,4 εκατομμύρια ευρώ, παίζοντας μόλις ένα δελτίο των τριών ευρώ.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο Καβάζης, στην Μέσα Γειτονιά, και όπως δήλωσαν σήμερα (17/2) οι ιδιοκτήτες του, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ή επικοινωνήσει ο υπερτυχερός του μεγαλύτερου ποσού που κέρδισε ποτέ Κύπριος στο Τζόκερ.
 
Εκφράζοντας τη χαρά τους, οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου είπαν πως ο τυχερός κατέθεσε την Πέμπτη (16/2) το απόγευμα ένα απλό δελτίο των τριών ευρώ, δηλαδή έπαιξε πέντε αριθμούς και έναν τζόκερ, στις έξι στήλες του δελτίου.
 
Οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής (16/2) κλήρωσης ήταν οι: 9, 11, 33, 43, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης :ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο ο υπερτυχερός που κέρδισε τα €16,000,000 - Ελέγξτε τα δελτία σας! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπερτυχερός κέρδισε τα €16 εκατομμύρια που κλήρωσε ΤΖΟΚΕΡ – Εσύ έλεγξες το δελτίο σου; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώθηκαν οι τυχεροί αριθμοί που μοιράζουν €16 εκ. – Είσαι εσύ ο τυχερός της κλήρωσης;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE