Ακιντζί: «Χέρι – χέρι με το ΕΛΑΜ ο Αναστασιάδης» – Σε φάση «blame game» πλέον, το Κυπριακό

Ακιντζί: «Χέρι – χέρι με το ΕΛΑΜ ο Αναστασιάδης» – Σε φάση «blame game» πλέον, το Κυπριακό

Σε μια ευθεία επίρριψη ευθυνών κατά του Προέδρου Αναστασιάδη για το διαφαινόμενο ναυάγιο των συνομιλιών προχώρησε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο ίδιος σε δηλώσεις του σε Τ/κ Μέσα αλλά και σε tweets του στον επίσημο λογαριασμό της προεδρίας του ψευδοκράτους εξαπέλυσε επίθεση κατά του Προέδρου Αναστασιάδη.

Ο κ. Ακιντζί σημείωσε ότι δεν μπορεί ο μελλοντικός συνεργάτης των Τουρκοκυπρίων (ο Αναστασιάδης) να πορεύεται χέρι –χέρι με το ΕΛΑΜ, εννοώντας την ανοχή του κόμματος του στην τροπολογία που αφορούσε το ενωτικό δημοψήφισμα.

Μάλιστα ο κατοχικός ηγέτης δεν έμεινε εκεί και κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι ήταν αυτός που αποχώρησε από τις συνομιλίες όταν ο κ. Έιντε ζήτησε να διορθωθεί η απόφαση για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Ο κ. Αναστασιάδης σύμφωνα με τον κ. Ακιντζί απάντησε στην τοποθέτηση Έιντε λέγοντας «δεν έχω τίποτα να πω» και στην συνέχεια έφυγε  χτυπώντας την πόρτα.

Με απλά λόγια, το Κυπριακό  φέρεται  να έχει περάσει πλεόν στη φάση αδιεξόδου και το «blame game» έχει ήδη αρχίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπαιζαν «χωστό» στο Παλιό Αεροδρόμιο Λευκωσίας Ακιντζι, Αναστασιάδης και Είντε; Ξεφτιλίζεται η διαδικασία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE