Συνελήφθη οπαδός της Ομόνοιας πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Συνελήφθη οπαδός της Ομόνοιας πριν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Εναντίον 20χρονου από την επαρχία Λάρνακας, διεξάγονται ανακρίσεις για μεταφορά επικίνδυνου αντικείμενου σε αθλητικό χώρο, μεταφορά επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και κατοχής εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.20 την το απόγευμα της Τετάρτης 15/2 , ο 20χρονος εντοπίστηκε από χειριστή του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του Σταδίου ΓΣΠ, να ρίχνει από την εξωτερική πλευρά της βόρειας κερκίδας, εντός του Σταδίου, μια τσάντα. 

Ο 20χρονος, αφού εισήλθε στην εν λόγω κερκίδα, παρέλαβε την τσάντα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν μέλη της ασφάλειας του Σταδίου, τα οποία ανέκοψαν και οδήγησαν τον 20χρονο στα γραφεία της Αστυνομίας.

Από έρευνα που έγινε εντός της τσάντας ανευρέθηκαν εννέα πυρσοί, οι οποίοι κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. Ο 20χρονος, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE