Η ζηλιάρα Ήβη Αδάμου δηλώνει έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! VIDEO

Η ζηλιάρα Ήβη Αδάμου δηλώνει έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! VIDEO

Κι εμείς αναρωτιόμαστε αν έχει ήδη γίνει η πρόταση γάμου και δεν μας το έχουν ανακοινώσει...

Η Ήβη Αδάμου κάθισε απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρώτη φορά την είδαμε να μιλά τόσα χαλαρά για την προσωπική της ζωή.

Η Ήβη Αδάμου είναι έτοιμη να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη... Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz θα παντρευτεί! «Είμαστε με τον Μιχάλη τεσσεράμιση χρόνια μαζί... το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σε καταλαβαίνει και αν είναι εκεί ανά πάσα στιγμή» είπε η Ήβη και τότε ο Γρηγόρης τόνισε: «Κατάλαβα θα φάμε κουφέτα γρήγορα»! Και η τραγουδίστρια είπε: «Ναι είμαι έτοιμη...»!



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE