Το ΣΙΓΜΑ «έκοψε» την εκπομπή προτού καν να ξεκινήσει! Η εξήγηση απλή! VIDEO

Το ΣΙΓΜΑ «έκοψε» την εκπομπή προτού καν να ξεκινήσει! Η εξήγηση απλή! VIDEO

Μέχρι χθες, Τρίτη, 14/2, την διαφήμιζαν... Και όμως δεν υπάρχει στο πρόγραμμα.

Πραγματικά αν κάποιος ανακαλέσει την μνήμη του, θα διαπιστώσει με μεγάλη ευκολία την πολυδιαφηζόμενη εκπομπή «Κάνε Παζάρι», αφού μέχρι χθες, 14/2, την προωθούσαν στο κανάλι του Παρισινού.

Και όμως το ΣΙΓΜΑ και ο ΣΚΑΪ, αποφάσισαν από κοινού όπως ματαφερθεί η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου «Κάνε παζάρι».

Η εκπομπή που θα έκανε κανονικά πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη, 15-2, θα ξεκινήσει την ερχομένη Τρίτη και θα προβάλλεται στις 18:20. Η εξήγηση απλή, μιας και τα κανάλια θεώρησαν ότι οι υποχρεώσεις της παραγωγής για το «the voice» και «survivor» είναι μεγάλες και θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στο «Κάνε παζάρι», έτσι αποφάσισαν να πάρουν παράταση για την ερχομένη εβδομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπομπή θα δίνει μεγάλα δώρα όπως σκάφη και μετρητά και ήδη υπάρχουν και κυπριακές αιτήσεις συμμέτοχης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE