H Καραντώνη όπως δεν την έχετε ξαναδει! Λες και βγήκε από το έργο «Queen Victoria»! ΦΩΤΟ

H Καραντώνη όπως δεν την έχετε ξαναδει! Λες και βγήκε από το έργο «Queen Victoria»! ΦΩΤΟ

Όποιοι την είδαν στο ΡΙΚ έμειναν με το στόμα ανοικτό...

Και ο λόγος είναι ότι το concept ταιριάζει απόλυτα στην παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΡΙΚ «Σάββατο κι Απόβραδο», μιας και η Άντρη Καραντώνη διαθέτει εκ φύσεως μια αρχοντιά στην εμφάνισή της.

Έτσι όταν μεταμφιέστηκε σε βασίλισσα ενόψει του Καρναβαλίστικου επεισοδίου που θα παρακολουθήσουμε από το κρατικό κανάλι όλοι έμειναν άφωνοι. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί η Άντρη Καραντώνη είναι μια πανέμορφη αρχόντισσα της Βικτωριανής εποχής. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE