ΚΥΠΡΟΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ: Ένας 22χρονος άντρας στην πτέρυγα γυναικών – Το αλλόκοτο της υπόθεσης

ΚΥΠΡΟΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ: Ένας 22χρονος άντρας στην πτέρυγα γυναικών – Το αλλόκοτο της υπόθεσης

Κάποιες φορές, τα φαινόμενα απατούν και αυτό φαίνεται να συμβαίνει σ’ αυτή την περίπτωση.

Ένας αρρενωπός νεαρός άνδρας, συνελήφθη για πλαστογραφημένες θεωρήσεις εισόδου και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ο 22χρονος που κατάγεται από το Ιράν, σύμφωνα με τον «Πολίτη», όταν αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, αποκάλυψε πως είναι γυναίκα και βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου και εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκε θέμα για το που θα κρατηθεί.

Ο Ιρανός που γεννήθηκε γυναίκα, έφτασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα και κατά τον έλεγχο στο οδόφραγμα διαπιστώθηκε ότι στο διαβατήριο του, υπήρχαν δύο πλαστές θεωρήσεις εισόδου της Βρετανίας και της Γερμανίας, γι’ αυτό και συνελήφθη.

Κατά την μεταφορά του 22χρονου στη φυλακή, τέθηκε το θέμα του φύλου και τη λύση έδωσαν οι κανονισμοί των φυλακών, έτσι παρά το μούσι και τα ανδρικά χαρακτηριστικά του, βιολογικά είναι γυναίκα και ως εκ τούτο κρατήθηκε στην πτέρυγα 3 των, δηλαδή των γυναικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE