Εθνικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει με επίκεντρο τις διεθνείς επαφές του Προέδρου
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου.

Φυσικά και γιορτάζει ο Aντρέας Λέοντας, μιας και σήμερα, 14/2 κυκλοφόρησε το δεύτερο του τραγούδι και πάλιν σε μουσική του Κύπριου μουσικοσυνθέτη, Γιώργου Θεοφάνους, αφού μια ομάδα που «πετά» δεν αλλάζει.
Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Εγώ θα σε προσέχω» και τους στίχους υπογράφει η Όλγα Βλαχοπούλου, για την κυκλοφορία του οποίου ανυπονούσε τόσο ο Κύπριος καλλιτέχνης, όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κονναρή.
Να αναφέρουμε ότι το teaser του τραγουδιού το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στo instagram η αγαπημένη του Αντρέα Λέοντα, εκφράζοντας την ανυπομονησία της για το επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή.
Εξυπακούεται ότι ο Λέοντας της το αφιερώνει...
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




