Άγριο φονικό στην Ελλάδα για τα λεφτά – Ο δράστης παραδόθηκε αμέσως μετά στην Αστυνομία

Άγριο φονικό στην Ελλάδα για τα λεφτά – Ο δράστης παραδόθηκε αμέσως μετά στην Αστυνομία

Άγριο έγκλημα σε γειτονιά της Νέας Ιωνίας σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/2).

Πακιστανός μαχαιρώθηκε θανάσιμα από ομοεθνή του, ο οποίος ακολούθως παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε.

Το φονικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μύγδης και Ομήρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο Πακιστανοί είχαν οικονομικές διαφορές, οι οποίες οδήγησαν τον έναν από τους δύο να μαχαιρώσει θανάσιμα το θύμα.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του και συνελήφθη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ο θάνατός του.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE