Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Απίστευτο! Ανεγκέφαλοι έκλεψαν φιλανθρωπικό σύνδεσμο στην Λευκωσία

Μέχρι και το Κέντρο Ανακύκλωσης του Κυπριακού Ανθρωπιστικού Συνδέσμου για παιδιά που βρίσκεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λευκωσίας, στοχοποίησαν άγνωστοι, οι οποίοι έκλεψαν πέραν του μισού τόνου μπάλες αλουμινίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», η κλοπή ανακαλύφθηκε από τον διαχειριστή του συνδέσμου την Κυριακή (12/2).

Θυμίζουμε ότι, το φιλανθρωπικό ίδρυμα χρησιμοποιεί τα έσοδά του για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδιατρικούς θαλάμους του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Δηλώσεις σχετικά με το όλο θέμα έκανε η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Ρόζη Χαραλάμπους, όπου ανέφερε ότι «η Αστυνομία ερευνά το θέμα και είμαστε αισιόδοξοι πως θα συλλάβει τους κλέφτες οι οποίοι έχουν προσφέρει κακή υπηρεσία σε ολόκληρη την κοινωνία και ιδιαιτέρως στα άρρωστα παιδιά της Κύπρου με αυτή την απαράδεκτη πράξη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE