ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε €100,000 από υπάλληλο υπεραγοράς αλλά δεν λογάριασε την Αστυνομία - Συνελήφθη 31χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε €100,000 από υπάλληλο υπεραγοράς αλλά δεν λογάριασε την Αστυνομία - Συνελήφθη 31χρονος

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε την 1η Φεβρουαρίου, 2017 στην Πάφο, όπου οι δράστες έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό από υπάλληλο φρουταρίας.  

Υπενθυμίζουμε πως οι ληστές έκλεψαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της φρουταρίας που εργαζόταν.

Οι εισπράξεις έφταναν τις €100,000!

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος της φρουταρίας, ενώ κρατούσε τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό, που αποτελούσε εισπράξεις της εταιρείας και προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνάδελφός της, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλα στο κεφάλι τους και αφού της άρπαξαν τη τσάντα, τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη ενός από τους δυο δράστες κατόπιν μαρτυρίας που έλαβε. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΠΑΦΟΣ: Κουκουλοφόροι άρπαξαν χρήματα από υπάλληλο υπεραγοράς – Εξαψήφιο το ποσό που απέσπασαν

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE