ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει ξανά το σκηνικό! Αρχής γενομένης μετά του Αγίου Βαλεντίνου – Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει ξανά το σκηνικό! Αρχής γενομένης μετά του Αγίου Βαλεντίνου – Αναλυτικά η πρόβλεψη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/2),  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που ενδέχεται να δώσουν ελαφρά βροχή κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια,  ενώ στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρηθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3  βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 7  στα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 5  στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  Στα ορεινά, όπως και σε κάποιες υπήνεμες πεδινές περιοχές, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Τρίτη (14/2) αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά,  από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί,  γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 12  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.
 
Tο βράδυ της ίδιας μέρας ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τετάρτη (15/2) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό,  στα ανατολικά και νότια.
 
Την Πέμπτη (16/2) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος όπου και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές κυρίως στα ανατολικά.
 
 Την Παρασκευή (17/2) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE