Δύσκολες ώρες για την Κύπρια socialite! «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου...»

Δύσκολες ώρες για την Κύπρια socialite! «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου...»

Οι φίλοι της έσπευσαν να της συλληπηθούν για την μεγάλη της απώλεια...

Η Βανέσσα Πομπόνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη απώλεια και τον χαμό της πολυαγαπημένης της γιαγιας, η οποία έφυγε από την ζωή, την Κυριακή, 12/2.

Όπως έγραψε η Κόμισσα Βανέσσα Πομπόνη στα social media: «Καλό Παράδεσιο αγαπημένη μου γιαγιούλα… Πανάλαφρη η ψυχούλα σου θα είναι κοντά μας για πάντα το ξέρω».

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, standing

Εμείς στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια και ευχόμαστε στην πολυαγαπημένη γιαγιά της Βανέσσας να είναι ελαφρύ το σ΄πωμα που την σκεπάζει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE