ΚΟΡΝΟΣ: Χειροπέδες σε νεαρό οδηγό - Ιλιγγιώδης η ταχύτητα με την οποία έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο

ΚΟΡΝΟΣ: Χειροπέδες σε νεαρό οδηγό -  Ιλιγγιώδης η ταχύτητα με την οποία έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο

Νεαρός οδηγός συνελήφθη στον δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, λόγω υπερβολικής ταχύτητας το βράδυ της Κυριακής (12/2).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00 το βράδυ μέλη του Ολαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου διενεργούσε έλεγχο ταχύτητας παρά τον κόρνο όταν εντόπισαν όχημα να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Όπως διαπιστώθηκε ήταν ένας 19χρονος οποίος έτρεχε με ταχύτητα 178 χιλιόμετρα αντί για 100.

Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου κατηγορήθηκε για τροχαία αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE