«Ξανά» πέφτει η θερμοκρασία - Χιόνια και βροχές τις επόμενες ημέρες!

«Ξανά» πέφτει η θερμοκρασία - Χιόνια και βροχές τις επόμενες ημέρες!

Ξανά θα «πέσει» ο υδράργυρος.

Το βράδυ της Κυριακής 12/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος.  

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 7  στα παράλια και στον 1  βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά,  όπου θα σχηματιστεί παγετός.
 
Την Δευτέρα 13/2 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά,  καθώς και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 15  στα παράλια και στους 3  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Tο βράδυ της Δευτέρας ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος.  

Την Τρίτη 14/2 ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και,  κυρίως μετά το μεσημέρι,  αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE