Έριξε βόμβα Κύπρια δημοσιογράφος! «Ναι παραιτήθηκα!»

Έριξε βόμβα Κύπρια δημοσιογράφος! «Ναι παραιτήθηκα!»

Όπως τόνισε «Η συνέχεια και πάλι από τις Δημοσιογραφικές επάλξεις».

Η Άντρη Δανιήλ το μεσημέρι της Παρακευής, 10/2, τάραξε το διαδίκτυο με την ανακοίνωση της παραίτησής της από το νεοσύστατο κανάλι «Ε».

Το post της ήταν λιτό, αφήνοντας τις αιχμές της, αλλά και την συνέχειά της στον κόσμο της δημοσιογραφίας που υπηρετεί τόσα χρόνια με πάθος, συνέπεια και ακρίβεια. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο ThemaOnline το τελευατίο διάστημα επικρατει έντονος αναβρασμός στο συγκεκριμένο κανάλι, καθώς οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, με αποτέλεσμα να ακολουθούν καταιγιστικές εξελίξεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE