Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Η Κέλλυ Ντούλια ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και τέθηκε αντιμέτωπη με τον Χρήστο Θεοδώρου στο πρώτο live του VOICE που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη, 9/2.
Η παίκτρια του Πάνου Μουζουράκη ερμήνευσε το τραγούδι «Άνθρωποι μονάχοι», ενώ ο Χρήστος Θεοδώρου τραγούδησε καταπληκτικά το «Έλα», με τον coach του να καμαρώνει για την ερμηνεία του και τον παρουσιαστή του talent show, Γιώργο Καπουτζίδη να του λέει ότι η εκτέλεσή του ήταν καλύτερη από την αυθεντική.
Διαβάστε επίσης: «Εξολόθρευσαν» άλλο ένα Κύπριο στο «The Voice» - Πανωλεθρία για τον επιχειρηματία Χρίστο Θεοδώρου! VIDEO
Και όμως η διαφορά όσον αφορά στην βαθμολογία άφησε άπαντες άφωνους, αφού ήταν της τάξεως του 58%, με την Κέλλυ Ντούλια να περνάει στον ημιτελικό του show με 79% έναντι του 21% που έλαβε ο Χρήστος.
Ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να το πιστέψει και ο κόσμος εξέφρασε την αγανάκτησή του μέσα από τον λογαριασμό του Voice στο facebook.
Όπως βλέπετε ο κόσμος αγανάκτησε με την έκβαση της ψηφοφορίας και κάποιος από αυτούς δεν δίστασε να αποκαλύψει τι συνέβη όταν προσπάθησε να ψηφίσει τον Κύπριο τραγουδιστή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις