Πιθανή κοινή επιχείρηση στη Ράκκα συζήτησε Ερντογάν με αρχηγό CIA

Πιθανή κοινή επιχείρηση στη Ράκκα συζήτησε Ερντογάν με αρχηγό CIA

Τις εξελίξεις στη Συρία και την πιθανότητα κοινής επιχείρισης στην Ράκκα της Συρίας συζήτησε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον αρχηγό της CIA Μάικ Πομπέο κατά τη συνάντησή τους η οποία κράτησε ενάμιση ώρα.

Σύμφωνα με πηγές του τουρκικού Τύπου, η Άγκυρα εξέφρασε και την ανησυχία της για την στήριξη που προσφέρουν οι ΗΠΑ στις δυνάμεις του PYD (Κούρδους της Συρίας). Συζήτησαν επίσης πως μπορούν να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά οι μυστικές υπηρεσίες των δύο χωρών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Στη συνάντηση τέθηκαν και οι προσδοκίες της Άγκυρας για την έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Στη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο συμμετείχε και ο αρχηγός της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν ενώ ακολούθησε αργότερα και συνάντηση Πομπέο με Φιντάν στα γραφεία της ΜΙΤ η οποία κράτησε 3.5 ώρες. 
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE