Πλημμύρησαν οι δρόμοι στην Λακατάμεια – Αυτοκίνητα «παρέλυσαν» στους δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πλημμύρησαν οι δρόμοι στην Λακατάμεια – Αυτοκίνητα «παρέλυσαν» στους δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η βροχόπτωση της Πέμπτης 9/2.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Πέμπτης 9/2, προκάλεσε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στο ύψος του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο – Επεμβάσεις ανδρών της πυροσβεστικής για αποπαγιδεύσεις

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου στην Λακατάμεια, η οποία κυριολεκτικά έγινε ποταμός. 

Σε όλο το μήκος του δρόμου τα ερμητικά νερά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τα αυτοκίνητα να «παλεύουν» να μην παρασυρθούν από αυτά. 

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας αναγνώστης, τα νερά παραπέμπουν σε ποτάμι, τα οποία «εισβάλουν» σε πολλά σημεία του δρόμου.

Μαζί με τα ορμητικά νερά, στους δρόμους μπήκαν και πέτρες, κάτι που καθιστά τους δρόμους ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Το κοινό καλείται να οδηγεί με χαμηλές ταχύτητες έχοντας αναμμένα τα φώτα πορείας τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω χαλαζόπτωσης – Έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Κύπρο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE