93 πρόσφυγες διαφέυγουν στην Πάφο και Λεμεσό - Περιμένουν έγκριση από την Κυπριακή Δημοκρατία

93 πρόσφυγες διαφέυγουν στην Πάφο και Λεμεσό - Περιμένουν έγκριση από την Κυπριακή Δημοκρατία

Θα διαφύγουν στην Λεμεσό και Πάφο, μέχρι να τους εγκρίνει η Κυπριακή Δημοκρατία για άσυλο.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα στον «Φιλελεύθερο», οι 93 μετανάστες που έφτασαν με σαπιοκάραβο στην Κύπρο, στις 3 Φεβρουαρίου θα μεταφερθούν σε σπίτια συγγενών τους στην Λεμεσό και Πάφο.

Θα φιλοξενηθούν από τους συγγενείς τους, μέχρι η Κυπριακή Δημοκρατία τους εγκρίνει για άσυλο.

Αφού  κανένας δεν σχετιζόταν με μεταδοτική ασθένεια, και αφού άνοιξαν οι πόρτες του καταυλισμού, επιθύμησαν να αναχωρήσουν από εκεί και να μεταβούν σε σπίτια συγγενών τους στην Πάφο και Λεμεσό.

Μέχρι και το 14χρονο, ασυνόδευτο αγοράκι, που βρέθηκε ανάμεσα στους πρόσφυγες, εξέφρασε την επιθυμία του να μεταφερθεί στο σπίτι το θείου του, αφού είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE