ΑΜΑΘΟΥΝΤΑ: «Σήκωσαν» από οικία ολόκληρο χρηματοκιβώτιο – Έκανε το λάθος ο ιδιοκτήτης

ΑΜΑΘΟΥΝΤΑ: «Σήκωσαν» από οικία ολόκληρο χρηματοκιβώτιο – Έκανε το λάθος ο ιδιοκτήτης

Διάρρηξη με λεία ενώ ολόκληρο χρηματοκιβώτιο έγινε το βράδυ της Τετάρτης 08/02 σε οικία στην Αμαθούντα.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος μόνιμος κάτοικος Κύπρου μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού κάνοντας καταγγελία ότι άγνωστοι του διέρρηξαν την οικία του η οποία βρίσκεται στην Αμαθούντα.

Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:30 το βράδυ της Τετάρτης 08/02.

Άγνωστοι εισήλθαν εντός την οικίας από την γυάλινη μπαλκονόπορτα η οποία ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη.

Από το δωμάτιο κλάπηκε το χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 50*50 το οποίο μέσα περιείχε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ καθώς και ρολόγια άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE