Είναι τελεσίδικο! H αστυνομία έλαβε την απόφαση της για την ποινική δίωξη του Εύρου – Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του

Είναι τελεσίδικο! H αστυνομία έλαβε την απόφαση της για την ποινική δίωξη του Εύρου – Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του

Την ποινική δίωξη του Εύρου Δημητρίου (Glijin), θα εισηγηθεί η Αστυνομία στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός youtuber  παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού με τον δικηγόρο του το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2) όπου και συνελήφθη.

Ο ίδιος προέβη σε κατάθεση και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να αφεθεί ελεύθερος στις 18:20 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ αποφάσισαν όπως η υπόθεση προωθηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα, με εισήγηση την ποινική του δίωξη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει έχουν να κάνουν με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και την δημόσια εξύβριση.

Διαβάστε τι γράφαμε στο ThemaOnline από τις 31/1/2017: ​ Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η υπόθεση πλέον θα μεταφέρεται στην Γενική Εισαγγελία όπου ο κ. Κώστας Κληρίδης θα αποφασίσει την ποινική δίωξη του ή όχι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE