O Σωτήρης Καϊάφας σχολιάζει Πιέρο, Εφραιμ και «Τζίμη» - VIDEO

O Σωτήρης Καϊάφας σχολιάζει Πιέρο, Εφραιμ και «Τζίμη» - VIDEO

Είναι ένα από τα «ιερά τέρατα» του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Άλλωστε έχει ψηφιστεί ως ο «ποδοσφαιριστής του αιώνα» και η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καϊάφα για Μαλέκκο! Θα αρέσει στον «Μάλε»; VIDEO

Ο λόγος για τον Σωτήρη Καιάφας τον παλαίμαχο παικταρά της Ομόνοιας ο οποίος κάθισε στον καναπέ του Κώστα Πρίγκιπα στο Sigma και είπε πολλά και διάφορα.

Σε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής του ζήτησε να δει κάποιες φωτογραφίες από ποδοσφαιριστές και να τους σχολιάσει με 2-3 λέξεις. Δείτε τι είπε για Πιέρο Σωτηρίου, Γιώργο Εφραιμ και Δημήτρη Χριστοφή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE