Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Το περιστατικό συνέβη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα

Ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκανε νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Ινδίας σε ένα παιδί τριών ετών επειδή... έκλαιγε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο άνδρας εκνευρισμένος, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το παιδί του τράβηξε με δύναμη το πόδι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όλα συνέβησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο «βασανισμός» του παιδιού αποκαλύφθηκε όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

Πλέον με την υπόθεση ασχολείται η αστυνομία στην οποία έχει παραδοθεί όλο το υλικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE